Om oss 

Träning, kost och återhämtning är tre viktiga faktorer för hur vi mår och presterar. Träning har alltid varit en del av mitt liv, men hur stor inverkan kost och återhämtning har på träning och hälsa har jag förstått först senare i livet. Att hitta en balans mellan dessa faktorer ger oss så mycket bättre förutsättningar för att uppnå och bibehålla en hälsosam livsstil.

Jag har en kandidatexamen i Idrotts- och hälsovetenskap från Tränarprogrammet på Högskolan Dalarna. Under utbildningen tillägnade jag mig kunskaper inom bland annat tränarskap, anatomi, idrottsfysiologi, biomekanik, idrottsmedicin, näringslära, rörelsevetenskap och idrottspsykologi. Mitt examensarbete handlade om unga idrottares kunskap kring träning och kost, vilket gjorde mig mer intresserad av ämnet. Samtidigt gav det också en bild om bristande kunskap inom området, vilket var en av flera anledningar till att jag därefter utbildade mig till licensierad kostrådgivare (kvalitetssäkrad genom medlemsskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund: Kroppsterapeuterna.se ). Jag har även läst Idrottsnutrition (7,5 hp) vid Linnéuniversitetet i Kalmar.

 

Så jobbar jag

Som tränare och kostrådgivare vill jag hjälpa mina klienter nå målet genom personlig och anpassad coachning. Tillsammans skapar vi vanor, rutiner och utmaningar som passar in i ditt liv. Jag guidar dig till smarta val och medvetna tankar, vilket gör din resa enklare, effektivare och roligare. Med realistiska mål, utifrån ditt läge här och nu, gör vi din resa tillsammans. När DU har bestämt dig!